Home Studenti CURSURI ONLINE!
CURSURI ONLINE! PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Martie 2020 00:00

Colectivul ITSG a propus o soluție bazată pe aplicația Microsoft Teams, care asigură suportul necesar susținerii online a activităților didactice. În sprijinul implementării soluției propuse colegii de la ITSG au realizat un set de tutoriale, postate în prezent pe platforma Moodle sub forma unui curs sub denumirea "Aplicație Teams pentru cursuri online". Puteti accesa cu ușurință setul de tutoriale dacă în Moodle, în secțiunea "Search courses:", introduceți cuvântul de căutare "teams". Vă rugăm să parcurgeți documentele respective și să încercați să implementați/testați soluția propusă.

Sunt postate 3 tutoriale pentru profesori și 1 tutorial pentru studenți, după cum urmează:

1. Asociere cont etti cu cont Office 365
2. Creare curs/aplicație în Teams și publicare în Moodle
3. Aplicație suport tehnic de la distanță - pentru colegii care au nevoie de asistență de la distanță pentru implementarea soluției propuse
4. Accesare cursuri online - acest tutorial trebuie parcurs de către
studenți

Pentru susținerea online a activităților didactice vă rog să luați legatura cu șefii de grupă și să le aduceți la cunoștință faptul că trebuie să transmită colegilor lor necesitatea parcurgerii tutorialului dedicat studenților și implementării pașilor indicați.

În cazul în care întâmpinați probleme legate de implementarea soluției propuse vă rugăm să luați legătura cu colegii de la serviciul ITSG pentru a vă asista.

 

 

I will survive

 

 

 

Ultima actualizare în Vineri, 20 Martie 2020 13:53