Home Studenti Practică vară
Practică vară PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Martie 2020 00:00

IMPORTANT PENTRU TOȚI STUDENȚII CARE VOR FACE PRACTICĂ LA FIRME:

Studenţii anului II care au posibilitatea şi doresc să efectueze practica de vară 2020 în companii sau firme din localitatea de domiciliu sau din alte localităţi sunt rugaţi să trimită prin e-mail o cerere pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin care să solicite acest lucru, până pe data de 28.06.2020.
Studenţii care vor efectua practica în întreprinderi sau firme din localitatea de domiciliu sau din alte localităţi, vor trimite prin e-mail la secretariatul facultății, până pe data de 10.09.2020, adeverința vizată şi ştampilată de companie/firma în care se precizează că au efectuat practica de vara.

Studenţii anului II care nu au posibilitatea să efectueze practica de vară 2020 în companii sau firme din localitatea de domiciliu sau din alte localităţi vor fi repartizaţi cadrelor didactice responsabile cu practica din facultate, până la data de 5.07.2020. Practica se va desfăşura în sistem online.

Studenţii anului III pot efectua practica de vară în cadrul unei companii/firme numai cu acordul cadrului didactic îndrumător de licenţă.

REPARTIȚIA STUDENȚILOR PENTRU PRACTICA DE VARĂ

 

PRACTICA DE VARĂ ONLINE la OSRAM Continental:

Startul înscrierilor îl vom
da începând cu data de 12.06.2020, iar cursurile propriu-zise vor începe de pe 6.07.2020. Studenții se vor putea înscrie folosind acest link. Înainte de a începe programul de practică studenții vor avea un interviu de circa 30 de minute, focusat pe o prezentare personală. Detalii suplimentare sunt disponibile aici.

 

PRACTICA DE VARĂ la VITESCO TECHNOLOGIES:

Puteți aplica până la data de 3 iulie 2020 pentru efectuarea stagiului de practică de vară la compania Vitesco Technologies. Informații suplimentare sunt disponibile aici.

 

 

 

Ultima actualizare în Vineri, 03 Iulie 2020 11:37